Sunday, 8 April 2012

JoM LuKiS

Posted by Princess Fatin Farhana at 22:57 0 comments

Sunday, 1 April 2012

MaCaM MaNeR??

Posted by Princess Fatin Farhana at 03:49 0 comments
Sihat sume??? harap2 sihatlah..... hehe.... MaCaM MaNeR??... cuba anda teka kenapa sy letak tajuk ni, ha jwb2...
HAHAHA,
tak tahu?? xpe... sebenarnyer sy nak minta tlg  (hei fatin ni banyak mintak tlg kan)....

  • nak minta tlg anda2 yg baik hati untk menolong sy tukar template yg baru.... tu jer... Tapi kalau anda rasa anda sngt baik hati, tlg buatkan untk sy lah..... bleh kn?? Hurmm, kalau anda sy ni terlebih minta tlg, maaf lah yer... Almaklumlah, sy ni masih baru dlm dunia ber-blog la katakan....
  •  Kalau anda nak tlg buatkan untk sy, sy akn berikan pass n email sy....dan berikan template yg sy pilih.... Saya hrp anda jujur n ikhlas menolong sy.......... 
Ditulis oleh,
FATIN

Wednesday, 29 February 2012

LeTiHnYeR..........................

Posted by Princess Fatin Farhana at 05:17 0 comments
Anda semua sihat x???
Saye sebenornyer nak citer psl saye yg main bola jaring ptg tadi...... ANDA PERNAH X MAIN BOLA JARING??? tentu pernah kan........ Mase saye main tuh, sy jadi GS ( goal shooter )......... Hahaha............. x de kena mengena pun dgn tajuk tu kan, kan??? sebenornyer ade kena mengena....... Mase start tu pkl 4:00 ptg sampai kul 6:00 ptg.......... Saye main x tukar-tukar (perasan nyer!!!!)............... Sbb tulah letih................. Sebelum tu sebenornyer ada perjumpaan TKRS (pkl 2:00 smpai kul 4:00)...............  HUH LETIHNYER................................................................
FATIN

Monday, 27 February 2012

My ClAsSmAtE

Posted by Princess Fatin Farhana at 05:10 0 comments
Saye nak memperkenalkan gambar classmate saye........ Tapi gambar thun lps lah..... hehe.......
 


Ni pulak gmbr the girlzz.... but separuh jer....


Ni pulak the boyzz....... but separuh jugak..... Yg lelaki tu adalah guru kesayanganku.... But dia dah berpindah kat skolah lain, dah jadi guru besar......

Saturday, 25 February 2012

HeLp Me!!!

Posted by Princess Fatin Farhana at 03:23 0 comments
ASSALAMUALAIKUM,
Anda nak bantu saye x???? tlglah bantu..... nak tahu x saye nak anda bantu ape????
saye nak anda tlg follow blog saye nih.... kalau anda rasa blog ni x cantik atau ape-ape pun, jnganlah smpai x nak follow.... please..................................................................

FATIN

Friday, 24 February 2012

My BeLoVeD FrIeNd

Posted by Princess Fatin Farhana at 05:06 0 comments
My beloved friends, kawan selamenye. Walau punya pakwe smart + hensem, kawan tetap paling setia walau punya makwe comel + cantikkawan tetap paling penting. Walau punya banyak harta, kawan tetap BEST FRIEND FOREVER.....

TO MY FRIEND..............
FROM : FATIN

Wednesday, 22 February 2012

AhH KeNaPaLaH??

Posted by Princess Fatin Farhana at 00:58 0 comments
HUH, kenapalah orang selalu mengelar saye dengan dia tu.............. bencinya....................... AH TENSION NYER................ bagi kawan-kawan saye kat SEKOLAH KEBANGSAAN DATO' ABDUL HAMID 2 tentu dia orang tahu ape maksud saye....................


tapi anda jngan salah fhm pulak................ saye x suke dia lah!!!!!!

coretan daripada orang tension
FATIN

Friday, 17 February 2012

AlAmAk

Posted by Princess Fatin Farhana at 20:56 0 comments
AlAmAk.................... HARI isnin ni dah ade UBB FEBRUARI............ macam mane ni............. anda dah sedia ker? kalau dah sedia anda harus dapat markah yangg tinggi yer............ ingat tu...

pesanan ringkas daripada 
FATIN

Monday, 13 February 2012

LaGu Ni.... SaYa SuKa, SaYa SuKa

Posted by Princess Fatin Farhana at 02:00 0 comments

MaDe In JaPaN

Posted by Princess Fatin Farhana at 01:16 0 comments
Seorang pelancong Jepun menahan teksi di depan hotel penginapannya untuk ke lapangan terbang.
Setelah menekan butang meter tambang, teksi tu mula bergerak dengan perlahan. Di lebuh raya, pemandu teksi tadi memandu dengan kelajuan yang sederhana. Tiba2, sebuah kereta memotong.
“Ah, Nissan. Made in Japan. Very fast”, kata pelancong Jepun tadi.
Kemudian sebuah lagi kereta memotong dengan laju.
“Ah, Toyota. Made in Japan. Very fast”, kata pelancong Jepun tu lagi. 
Kemudian sebuah lagi kereta memotong, lebih laju.
“Ah, Mitsubishi. Made in Japan. Very fast”, kata pelancong itu lagi, bangga dengan keluaran negaranya.
Sampai di lapangan terbang…..ketika pelancong itu ingin membayar tambang teksinya..
“RM100 please…” kata pemandu teksi selamba.
“What? RM100? it’s not that far from the hotel?”, pelancong tu tak puas hati.
“Ah. Agrometer (meter teksi). Made in Japan. Very fast”, jawab pemandu teksi tersebut dengan selambanya.

Sunday, 12 February 2012

TeNtAnG SaYa

Posted by Princess Fatin Farhana at 05:16 0 comments
HeLO... nama saya NUR FATIN FARHANA BINTI AHMAD NASIR..panggil saje FATIN atau FARHANA.. bersekolah di SEKOLAH KEBANGSAAN DATO' ABDUL HAMID 2.. tinggal di PASIR MAS KELANTAN... saya nak berterima kasih pada my cousin, AINA yang bantu saya buat blog ni.. THANK YOU AINA.. saye sebenarnya dah lama teringin nak buat blog ni.. baru skrang boleh.. kesian.. hehehehe... nak citer sikit tentang saye ni.. saya ni kat sekolah atau kat mane2 sebenarnya pemalu.. hehehe.. kalau kawan sy baca ni tentu terkejut habis... almaklumlah, kat sekolah malu kat sini tak malu.... hehehe


                                                                                                                               YANG BENAR
                                                                                                                              FATIN..
 

❥ Princess F ' s Stories Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting